Workshops/ feestjes

SORRY MOMENTEEL HEB IK GEEN WORKSHOPS INGEPLAND.

 

 

Altijd al willen leren hoe je een stempel maakt of hoe je stoffen bedrukt? Je kan het allemaal leren tijdens de workshops.
Super leuk met een groep vriendinnen, als familie uitje, babyshower of gewoon in je eentje omdat je lekker creatief bezig wilt zijn. Ik heb momenteel geen studio die groot genoeg is om workshops in te geven. Als je zelf een leuke lichte plek hebt of kent dan kom ik daar graag een workshop geven.

 

Workshop ‘Rubber stempels maken’

Geen data gepland ivm met verhuizing studio! Ik kom graag bij je op locatie een workshop geven.

Heb je altijd al stempels willen leren maken? Of wil je gewoon een middag creatief bezig zijn en wat leuks meenemen aan het eind van de workshop? Dan is dit de workshop voor jou!!

Bij de workshop ‘rubber stempels maken’ leer je een stempel te maken van rubber om van alles mee te decoreren en versieren. Bijvoorbeeld kaarten, stationary, inpakpapier of misschien zelfs wel textiel. Het ontwerp mag je zelf tekenen..maar als je daar niet zo goed in bent, of je hebt gewoon even geen inspiratie dan heb ik veel leuke voorbeelden!!
Als je stempel klaar is mag je hem natuurlijk uitproberen. Je kan een mooie print maken op bijv. een notitieboekje, kaart en nog veel meer leuks! Verder leer ik je van alles over patronen maken en stempels inkleuren.

Aan het eind van de workshop neem je je eigen stempel mee, je zelf bedrukte items en hopelijk een hele berg inspiratie.

Natuurlijk zorg ik voor thee/koffie en wat lekkers 🙂

Duur van de workshop: 2 tot 2,5 uur

Prijs: vanaf € 30,00 pp

Heb je interesse in de workshop ‘stempels maken’ op de bovengenoemde datum vul dan het formulier in. Ik laat je zo snel mogelijk weten of de workshop doorgaat. Door het formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden onder aan de pagina.

Heb je interesse maar schikken deze data niet? Of wil je een uitje organiseren met vrienden, familie of collega’s? Mail gerust om naar de mogelijkheden te kijken!

 

Algemene voorwaarden workshop:

-workshop gaat alleen door bij een minimum van 5 deelnemers

-7 dagen voor de datum van de workshop ontvangt u de definitieve bevestiging

-kosteloos annuleren kan maximaal 14 dagen voor de datum van de workshop

-annuleren op de dag van de workshop worden de volledige workshop kosten in rekening gebracht

-bij annulering 24 uur voor de datum van de workshop wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

-indien de workshop door Studio Tokek geannuleerd wordt, zal het volledige bedrag van de workshop worden geretourneerd.

-betaling van de kosten van de workshop dient te geschieden nadat u de mail met definitieve bevestiging ontvangen hebt, maar uiterlijk 3 dagen voor de datum van de workshop

-inbegrepen in de prijs: materialen, gebruik van gereedschappen, bedrukte items naar keuze (afhankelijk van het soort workshop)

-parkeren: in de gehele binnenstad van Dordrecht is parkeren betaald. Voor de dichtstbijzijnde parkeergarage, klik hier.