Workshops/ feestjes

In mijn studio op de Voorstraat geef ik verschillende workshops. Altijd al willen leren hoe je een stempel maakt of hoe je stoffen bedrukt? Je kan het allemaal leren tijdens de workshops.
Super leuk met een groep vriendinnen, als familie uitje, babyshower of gewoon in je eentje omdat je lekker creatief bezig wilt zijn.

Workshop ‘Project bag bedrukken met je eigen stempel’

Nieuwe data volgen na de zomervakantie!

Een bijzondere workshop voor alle (creatieve) moeders, vriendinnen en collega’s! Samen gezellig een middag creatief bezig zijn op een leuke locatie en aan het eind met wat moois naar huis!!

Bij deze workshop leer je een stempel maken van rubber om van alles mee te decoreren en versieren. Bijvoorbeeld kaarten, stationary, inpakpapier en textiel. Het ontwerp mag je zelf tekenen..maar als je daar niet zo goed in bent, of je hebt gewoon even geen inspiratie dan heb ik veel leuke voorbeelden!!
Als je stempel klaar is ga je hem gebruiken op een stevig gevoerde ecru kleurige ‘studio tokek’ project bag. Een project bag is een groot etui waar je bijvoorbeeld je haak of sokken brei project in kan opbergen, potloden, pennen of make-up spullen.

De project bag mag je bedrukken zoals jij wilt met speciaal daarvoor bestemde inkt. Zet zomaar een losse stempel of maak een bijzonder patroon. Je kan stempelen in verschillende kleur of met zwart!

Aan het eind van de workshop neem je je eigen stempel mee, je zelf bedrukte project bag en hopelijk een hele berg inspiratie.

Natuurlijk zorg ik voor thee/koffie en wat lekkers 🙂 De moeders krijgen ook nog een kleine verrassing mee naar huis!

Duur van de workshop: 2 tot 2,5 uur

Prijs: € 35,00 pp

Heb je interesse in deze workshop vul dan het formulier in. Ik laat je zo snel mogelijk weten of de workshop doorgaat. Door het formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden onder aan de pagina.

 

Workshop ‘Rubber stempels maken’

Nieuwe data volgen na de zomervakantie! 

Heb je altijd al stempels willen leren maken? Of wil je gewoon een middag creatief bezig zijn en wat leuks meenemen aan het eind van de workshop? Dan is dit de workshop voor jou!!

Bij de workshop ‘rubber stempels maken’ leer je een stempel te maken van rubber om van alles mee te decoreren en versieren. Bijvoorbeeld kaarten, stationary, inpakpapier of misschien zelfs wel textiel. Het ontwerp mag je zelf tekenen..maar als je daar niet zo goed in bent, of je hebt gewoon even geen inspiratie dan heb ik veel leuke voorbeelden!!
Als je stempel klaar is mag je hem natuurlijk uitproberen. Je kan een mooie print maken op bijv. een notitieboekje, kaart en nog veel meer leuks! Verder leer ik je van alles over patronen maken en stempels inkleuren.

Aan het eind van de workshop neem je je eigen stempel mee, je zelf bedrukte items en hopelijk een hele berg inspiratie.

Natuurlijk zorg ik voor thee/koffie en wat lekkers 🙂

Duur van de workshop: 2 tot 2,5 uur

Prijs: vanaf € 30,00 pp

Heb je interesse in de workshop ‘stempels maken’ op de bovengenoemde datum vul dan het formulier in. Ik laat je zo snel mogelijk weten of de workshop doorgaat. Door het formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden onder aan de pagina.

Heb je interesse maar schikken deze data niet? Of wil je een uitje organiseren met vrienden, familie of collega’s? Mail gerust om naar de mogelijkheden te kijken!

Kinderfeestjes

Bij Studio Tokek kan je een creatief kinderfeestje geven. Er zijn diverse mogelijkheden…Wil je zomaar een uurtje komen knutselen tijdens een feestje of wil je liever dat ik thuis (in Dordrecht) kom?! Het kan allemaal. Hieronder staan een paar voorbeelden voor een feestje. Wil je wat anders of heb je vragen? Klik dan hier dan maken we er een onvergetelijk verjaardagsfeestje van voor uw kind!

Stempels maken vanaf 9 jaar

Tijdens het feestje gaan we een simpele stempel maken van rubber. Ik heb hele leuke voorbeelden liggen dus dat moet lukken. Als de stempel klaar is mogen de kids de stempel uit proberen op een schrift/boekje, tas of ’t shirt. (Voor het feestje spreken welke van de drie het gaat worden, ivm met inkopen en voorbereiden)
Natuurlijk mag iedereen zijn stempel en bedrukte item meenemen!!

Verder zorg ik voor drinken en een lekkere snack! En een kadootje voor de jarige!

Duur van het feestje: 2 uur

Prijs: vanaf € 15,00 pp

Datum: in overleg!

Aantal kinderen: minimaal 5 maximaal 8

Textiel (’t shirt of tas) bedrukken vanaf 7

Tijdens een kinderfeestje een uurtje langskomen om wat moois te maken..dat kan!! De kids mogen een ’t shirt of katoenen tas (spreken we van te voren af, ivm met inkopen en voorbereiden) bedrukken met stempels die ik gemaakt. De kids mogen zelf hun stempels en kleuren textielverf kiezen. Iedereen mag natuurlijk zijn/haar zelf bedrukte item mee naar huis nemen.

Verder zorg ik voor drinken, een lekkere snack en natuurlijk een kadootje in stijl voor de jarige!

Duur van het feestje: 1 uur

Prijs: vanaf € 10,00 pp

Datum: in overleg!

Aantal kinderen: minimaal 5 maximaal 8

  

 

 

Babyshower workshop

Gezellig met vriendinnen een babyshower op een creatieve manier vieren?! Dat kan!!

Tijdens deze babyshower workshop leer je een simpele stempel maken van rubber. Het ontwerp mag je zelf tekenen..maar als je daar niet zo goed in bent, of je hebt gewoon even geen inspiratie dan heb ik veel leuke voorbeelden!!
Met deze stempel gaan we rompertjes bedrukken. Ik leer je hoe je het beste textiel kan bedrukken. En vertel je van alles over patronen maken en afkaderen.
Aan het eind van de babyshower workshop mogen de mooi bedrukte rompertjes mee met de aanstaande moeder! Iedereen mag zijn eigen stempel natuurlijk mee naar huis nemen. Super leuk om zelf nog zelf shirts mee te bedrukken.

Natuurlijk zorg ik voor koffie/thee en wat lekkers in roze of blauw 🙂

Duur van de workshop: 2 tot 2,5 uur

Prijs: € 27,50 pp

De datum kunnen van deze workshop kunnen we in overleg vaststellen. Wil je meer informatie of heb je vragen? Klik dan hier.

 

Algemene voorwaarden workshop:

-workshop gaat alleen door bij een minimum van 5 deelnemers

-7 dagen voor de datum van de workshop ontvangt u de definitieve bevestiging

-kosteloos annuleren kan maximaal 14 dagen voor de datum van de workshop

-annuleren op de dag van de workshop worden de volledige workshop kosten in rekening gebracht

-bij annulering 24 uur voor de datum van de workshop wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

-indien de workshop door Studio Tokek geannuleerd wordt, zal het volledige bedrag van de workshop worden geretourneerd.

-betaling van de kosten van de workshop dient te geschieden nadat u de mail met definitieve bevestiging ontvangen hebt, maar uiterlijk 3 dagen voor de datum van de workshop

-inbegrepen in de prijs: materialen, gebruik van gereedschappen, bedrukte items naar keuze (afhankelijk van het soort workshop)

-parkeren: in de gehele binnenstad van Dordrecht is parkeren betaald. Voor de dichtstbijzijnde parkeergarage, klik hier.