Over Studio Tokek

Ik ben Esther Elzinga en ik woon met mijn fantastische man en 5 prachtige kinderen in Dordrecht. Ik houd enorm van (organische) stoffen, stempels en patronen maken en dat combineer ik in mijn Studio: Tokek.

In Studio Tokek maak ik onder andere, stempels, tassen, etui’s, linoprints en meer. Al mijn producten krijgen naast het gebruik van natuurlijke materialen, hun unieke karakter door ze met de hand te bestempelen.

Ik maak de stempels met de hand, en laat me bij het ontwerp inspireren door de natuur, reizen en natuurlijk door het mooie Dordrecht. Ook maak ik stempels op bestelling. Voor meer informatie, kijk op ‘unieke items’

Ik geef ook workshops stempels maken en stempeltechnieken. Ook kinderfeestjes shirts of tassen bedrukken is een mogelijkheid!

Stempelen is een handmatig proces, wat kleine variaties in de prints geeft. Dit vind ik persoonlijk het mooie aan handgemaakte items, zo is ieder Tokek product uniek.

Omdat het milieu voor mij heel belangrijk is, werk ik alleen met natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen (vaak organisch). De gebruikte inktsoorten zijn watergedragen en in gebruik slijtvast en duurzaam.

Natuurlijk is de kwaliteit ook belangrijk voor me, ieder artikel is met zorg en liefde gemaakt. Dit is terug te zien in de mooie details en afwerking en de vaak speciale binnenvoering.

Ik vind het super leuk iets alternatiefs te kunnen bieden voor massaproductie. Hopelijk kan ik jou, je omgeving en het milieu ook blij maken met mijn unieke producten.

Wil je mijn producten zien? Kijk op mijnĀ Webshop

En bij vragen? Stuur een berichtje via contact