Genomineerd door Motiflow!!

Dit jaar vindt de landelijke Sinterklaasintocht plaats in Dokkum! Ook Motiflow is hier gevestigd, een online platform waar designers, illustratoren en vormgevers hun patronen kunnen uploaden. Tijdens Sinterklaas wordt de gehele stad versierd met slingers, pieterbazen en natuurlijk overal cadeautjes! En deze cadeautjes moeten leuk worden ingepakt. Wij willen jullie daarom massaal oproepen om toffe sinterklaaspatronen voor inpakpapier te ontwerpen en deze te uploaden.. Je kunt meedoen tot woensdag 25 oktober 2017 24.00! 

Dit bericht zag ik en ik heb ook mijn ontwerp ingestuurd! En ,hoe tof, ik hoorde bij de twintig genomineerde die kans maakte om winnaar te worden! Hier kan je mijn ontwerp zien. Natuurlijk ben ik begonnen met stempels en is het patroon later gedigitaliseerd! Het patroon kan je bestellen via de website van motiflow. Klik hier om naar mijn motiflow shop te gaan!

Update: niet gewonnen maar wel voor altijd in het sinterklaas papier archief terecht gekomen…en dat is natuurlijk ook leuk!!